Menu

Groep 8 - ouders
Meet and greet
Open Dagen

Sluiten

Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Online Meet & greet en Open Dagen. Lees hier hoe u en uw kind met onze school kunnen kennismaken.

ONLINE MEET AND GREET

De organisatie van de open dagen zijn door recente ontwikkelingen met betrekking tot de corona-afspraken aangepast. We organiseren daarom naast het bezoek in kleine groepen op de open dagen, extra online meet-and-greet afspraken voor ouders en achtstegroepers tot en met vrijdag 4 maart.

U en uw kind kunnen 15 minuten in gesprek gaan met een teammanager, mentor, leerjaarcoordinator, docent en/of leerling.

Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur kunt u online bij ons terecht voor een kennismaking en het uitwisselen van informatie.

Hoe het werkt:

- Meld u aan voor de online bijeenkomst(en) naar keuze via huygens@huygens-college.nl. U kunt hierbij aangeven met wie u in gesprek wil gaan (luisteren kan ook :)).
- Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging van uw deelname met daarin een link die u kunt gebruiken om online deel te nemen aan de bijeenkomst.
- Klik op de link op aangegeven dag en tijd om naar de online bijeenkomst te gaan.


OPEN DAGEN

We mogen weer kleine groepjes kinderen op school ontvangen. Achtstegroepers kunnen op een woensdagmiddag aan een rondleiding van een uur meedoen. Zo krijgen ze een beter beeld van onze school om een goede keuze te kunnen maken. De ouders krijgen tijdens de rondleiding van hun kinderen een presentatie over het Huygens College in de aula. Daar zal ook gelegenheid zijn om vragen te stellen.

woensdag 9 februari van 14.00-15.00 uur / 15.30-16.30 uur / 17.00-18.00 uur
woensdag 16 februari van 14.00-15.00 uur / 15.30-16.30 uur / 17.00-18.00 uur


Hoe het werkt:
- Meld uzelf en uw kind aan voor een Open Dag naar keuze via huygens@huygens-college.nl. U kunt hierbij aangeven welke tijd uw voorkeur heeft.
- Na aanmelding ontvangt u van ons een e-mail ter bevestiging.

Agenda

Alle leerjaren
Rapportuitreiking
1 februari

Lees meer

Alle leerjaren
Schoolfeest
17 februari

Lees meer