Menu

School dicht wegens corona

Sluiten

Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Lees verder voor meer informatie en bekijk dagelijks de agenda op deze website.

Om verspreiding van het coronavirus te beperken, is ook onze school van 16 maart tot en met 6 april gesloten.

Boeken en dergelijke op school

Op de website in ‘Agenda’ hebben wij data geplaatst waarop leerlingen per klas hun kluisjes leeg kunnen halen voor hun boeken.

De school is dicht
maar het onderwijs gaat door!

Opvang onderbouw leerlingen

De school is in principe dicht maar heeft opvang voor leerlingen van leerjaar 1 en 2 waarvan ouders in cruciale beroepen werken.
Werken u (en uw partner) in het onderwijs, in de zorg, bij de politie en/of hulpdiensten of openbaar vervoer en kunt u echt zélf geen opvang regelen meldt dit aan school via: info@huygens-college.nl.
Graag voor dinsdag middag 17 maart 16.00 uur.

Examens

De komende dagen heeft het onderwijs aan de eindexamenleerlingen en het afronden van de schoolexamens onze prioriteit. De minister heeft aangegeven daar in de loop van de week nog meer informatie over te geven. Alle informatie hierover vanuit de overheid delen we met u op de website bij ‘Nieuws’.

Onderwijs

We zijn bezig om lesmateriaal online aan te bieden aan alle leerjaren. In Magister staat per week in de eerste les van een vak wat de lesstof of het huiswerk is. Zij kunnen dus vooruit met hun schoolwerk. Mentoren onderhouden wekelijks contact met hun leerlingen.

Nu wij zelf de leerlingen niet meer zo intensief kunnen begeleiden als we gewend zijn, doen we een beroep op ouders om erop toe te zien dat hun kind een deel van de dag besteed aan schoolwerk.

Contact

De school is telefonisch te bereiken vanaf 08.00 uur tot 12.30 uur voor vragen. Niet alle vragen zullen direct beantwoord kunnen worden. Ook voor ons is deze situatie nieuw. Maar we nemen uw vragen in ontvangst en zullen zo spoedig mogelijk met een antwoord komen.
U kunt uw vraag ook per mail stellen: info@huygens-college.nl