Menu

Kunst

Sluiten

Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Reguliere lessen
In leerjaar 1 en 2 volg je lessen beeldende vorming, dans, drama en muziek. In leerjaar 3 volg je het vak CKV (Culturele Kunstzinnige Vorming).

Kunstprojecten
Regelmatig organiseren we leuke kunstprojecten op school. De ene keer volg je creatieve workshops op een speciale kunstdag, de andere keer werk je mee aan een fototentoonstelling, filmproject of zelfs een complete theatervoorstelling!New York en Snickers in Space
Aan deze twee theatervoorstellingen hebben alle eerstejaars meegewerkt. De shows zijn opgevoerd in theaters voor een publiek van leerlingen en ouders. Een voorstelling schudt je niet zomaar even uit je mouw. Daar gaat een lange productietijd aan vooraf waarin decors, kostuums en animaties worden gemaakt, dans en acteerwerk moet worden ingestudeerd en er ook nog eens een hoop geregeld moet worden. Daarom weten we nog niet of we komend jaar weer een nieuwe grote show gaan maken. Alle eerstejaars gaan in ieder geval wel het podium op bij 'Dit is wie wij zijn' (DIWWZ).

New York: Een jongen wordt van school gestuurd en ziet het niet meer zitten. Hij besluit zijn geluk te zoeken in New York. Hij ontmoet allerlei interessante mensen en droomt van succes. Gaat het hem lukken beroemd te worden? Regie: S. de Rochemont. Beleef de show zo vaak je wil in deze film.
Snickers in Space: Vanwege fileproblemen op de intergalactische snelwegen willen Aliens van de planeet Snicker een nieuwe weg aan leggen. De aarde vormt hierbij een hindernis. Zullen ze deze opblazen of kiezen ze voor een andere oplossing? Huygens leerlingen proberen de ruimtewezens ervan te overtuigen dat de aarde te mooi is om te vernietigen. Deze voorstelling is gemaakt in samenwerking met Bekijk 't. De regie: S. de Rochemont. Bekijk de film over de making-of.