Opleidingsschool

Sluiten

Begin met typen in het veld hierboven en de resultaten komen direct hieronder te staan

Het Huygens College is een van de opleidingsscholen voor studenten die een baan in het voortgezet onderwijs ambiëren.

Opleidingsschool voor toekomstige docenten

In samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam (HVA), Inholland en de Vrije Universiteit (VU) biedt onze school stageplekken aan. De studenten kunnen rekenen op goede begeleiding én opleiding.

Leren met leerlingen
Studenten die op onze school stage lopen, betekenen veel voor de leerlingen. Ze begeleiden kleine groepjes en geven soms al zelfstandig les. Maar ook het ontwikkelen van educatief materiaal kan tot hun taken behoren. Daarnaast begeleiden ze excursies en de werkweek. Regelmatig gaan studenten na afronding van hun studie aan de slag als docent op onze school.

Zou je ook wel stage willen lopen op het Huygens College? Of wil je meer weten over de rol van stagiaires op onze school? Neem contact op met K. Terpstra door een mail te sturen naar huygens@huygens-college.nl.